Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ο ROYAL RAYMOND RIFE ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ




Ο ROYAL RAYMOND RIFE ΠΙΟΝΙΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ.
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CRYPTOCIDES PRIMORDIALES.
Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930. Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου «Cryptocides primordiales» δηλαδή του κρυπτοϊού του καρκίνου. Το πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοϊού του καρκίνου, η ανακάλυψη της θεραπείας του και ο επακόλουθος πόλεμος όπως και η εξόντωση του από το ιατρικό κατεστημένο!

Ο ROYAL RAYMOND RIFE ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Το τι ακολουθεί τώρα, είναι ακριβώς η ιστορία –πραγματική κι ουχί φανταστική- αυτής της εντυπωσιακής θεραπείας του μεγάλου επιστήμονα Royal Raymond Rife και του τι της συνέβη. Σε ένα από τα πιο μαύρα επεισόδια της γραπτής ιστορίας, αυτή η αξιοθαύμαστη θεραπεία σαμποταρίστηκε και θάφτηκε από τα αδίστακτα ανθρώπινα ζώα, του Θείου Συστημικού Ιερατείου της Ιατρικής κοινότητας και των παρατρεχάμενων απ’ τις «αντίστοιχες υπηρεσίες».
Επανεμφανίστηκε από την underground φυσική ιατρική στον κόσμο της υγείας, μόνο από τα μέσα της δεκαετίας του ‘80. Αυτή είναι η ιστορία του Royal Raymond Rife των θαυμαστών ανακαλύψεων, των ηλεκτρονικών του οργάνων και η απίστευτη περιπέτεια της ζωής του. Εάν δεν έχεις ποτέ ξανακούσει για τον Royal Raymond Rife, ετοιμάσου να εξοργιστείς, γιατί αυτός ο άνθρωπος, πέτυχε για όλους εμάς, τόσα, ώστε κυριολεκτικά να τον εξαλείψουν από προσώπου γης. Αλλά συγκράτησε την οργή σου, αφού διαβάσεις πρώτα παρακάτω......

terrapapers.com